Cursuri și traininguri

Training filosofic

Programul Practician în consultanța filosofică și consilierea filosofică a fost gîndit așa cum să fie atît potrivit pentru tine cît și despre tine. El propune un demers care să te ajute în căutarea de sine și a propriei autenticități. Însă, îți va fi foarte util fie că te regăsești în postura de viitor consilier filosofic, fie în cea de posibil consumator de practici filosofice.

Programul cuprinde 5,5 ore de conținut video; 8 articole; 15 resurse descărcabile; Acces nelimitat pe viață; Acces de pe mobil și TV; Certificat de finalizare a programului. Suplimentar, puteți obține certificare din partea CPFCFC. 

Pentru a beneficia de toate avantajele, ar trebui să intrați pe platformă utilizînd linkul de mai jos. Aceasta e metoda cea mai simplă și mai avantajoasă pentru noi.

https://www.udemy.com/course/practician-in-consultanta-si-consiliere-filosofica/?referralCode=946A0FAC33DA4E2C1059

Training filosofic

Programul Practician în leadership etic și etică managerială își propune să te familiarizeze cu aspectele privind intersecția dintre etică, leadership și management la nivelul practic al vieții personale și organizaționale. Această întîlnire se realizează într-un cîmp al autenticității resimțită pe plan personal și profesional, dar și în relația cu celelalte persoane, în modurile manifestării noastre ca prezențe publice sau la nivelul construcției instituționale în care sîntem implicați.

Programul cuprinde 2,5 ore de conținut video; Acces nelimitat pe viață; Acces de pe mobil și TV; Certificat de finalizare a programului. Suplimentar, puteți obține certificare din partea CPFCFC. 

Pentru a beneficia de toate avantajele, ar trebui să intrați pe platformă utilizînd linkul de mai jos. Aceasta e metoda cea mai simplă și mai avantajoasă pentru noi.

https://www.udemy.com/course/practician-in-leadership-etic-si-etica-manageriala/?referralCode=2A7937D54612FC7F5862

Publicitate